Golden Grimoire spilleautomat

golden grimoire spilleautomat

Glem kladdete ski og kalde netter. I vinterferien slipper NetEnt sin nye Golden Grimoire spilleautomat.

Golden Grimoire spilleautomat

Sorteboken. Grimoire er en bok med trylleformer og forbannelser, og det er nettopp dette som setter rammene for den nye spilleautomaten fra NetEnt. Golden Grimoire spilleautomat har 5×4 hjul med 20 faste gevinstlinjer. Stemningen er mørk, men veldig god. Designet er som du kan forvente fra NetEnt, helt i toppklasse. Musikken og lydeffektene rammer det hele perfekt inn.

NetEnt har ennå ikke avslørt hva tilbakebetalingsprosenten er, men vi kan nok forvente oss at den er rundt 96 %. Spilleautomaten slippes 21. februar, noe som gjør at du har en god unnskyldning til å slippe å finne frem skiene.

[table “2” not found /]

Wilds

Wilds, eller jokere, er et klassisk spesialsymbol som kan hjelpe deg når du samler sammen gevinster. Dette symbolet kan erstatte andre, noe som gjør at det kan sikre deg gevinster og lage større gevinstkombinasjoner. Wilds kan ikke erstatte spesialsymboler som Mystery Symbols og Golden Grimoire gratisspinn scatters.

Mystery Symbols

Mystery Symbols er en av våre favoritt slotfunksjoner. Ikke ulik Wilds kan dette spesialsymbolet hjelpe deg med å lage bedre og større gevinstkombinasjoner. Men, noen viktige forskjeller er det. Mystery Symbols på Golden Grimoire kan ikke erstatte andre symboler. Istedetfor forandrer det seg selv om til andre symboler. I tillegg kan det også forandre andre symboler. Dette er en virkelig sterk trylleformel som kan gi deg magiske gevinster på den nye spilleautomaten fra NetEnt.

Golden Grimoire gratisspinn

En annen av våre favoritt slotfunksjoner er gratisspinn, og du kan sikre deg noen fortryllende Golden Grimoire gratisspinn på det nye spillet. Som vanlig trenger du minst 3 gratisspinnsymboler for å aktivere bonusspillet. Når du har klart dette vil du få Golden Grimoire gratisspinn med Sticky Mystery Symbols, noe som gir deg en utrolig god sjanse til å høste inn gevinster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory